Vanaf heden gaan twee Ingenieursbureaus uit het Maastrichtse samen door onder één directie. Daarmee staat de toekomst van beide bureaus een stuk sterker en blijven kennis en continuïteit geborgd. De twee bureaus hebben van oudsher qua bedrijfscultuur hetzelfde DNA: kwaliteit staat altijd voorop. Met de gebundelde krachten kan die kwaliteit langdurig geborgd blijven, en zal verder de focus liggen op duurzaamheid, integraal werken en optimale kostenbewuste prestaties van constructies.

Adviesbureau Brekelmans en Van der Werf en Nass zullen nog enige tijd zelfstandig opereren op de voor u bekende adressen en uw aanspreekpunten blijven ongewijzigd. Rob Henquet, voormalig directeur van Van de Werf en Nass, zal nog enige tijd als adviseur
aanwezig blijven om daarna van een welverdiend pensioen te gaan genieten samen met zijn vrouw Lilian. Ralf Banens en Jaap van Heijster zullen als nieuwe directie de twee bureaus aansturen om uiteindelijk een samensmelting van beide bureaus  te bewerkstelligen onder één dak.