MET HET OOG OP MORGEN

Een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare bijdrage leveren aan een prettige en veilige leefomgeving nu en in de toekomst, dat is de missie van ingenieursbureau Werf & Nass.

Onze verantwoordelijkheid als adviseur op het gebied van constructie nemen wij zeer serieus. U wilt namelijk zonder zorgen een bouwwerk realiseren, dat ook op de lange termijn in goede staat blijft. Wij zijn úw sterke schakel in het bouwproces.

Betrokken, flexibel, proactief, professioneel en daadkrachtig; dat kenmerkt het team van Werf & Nass. Onze opdrachtgevers verwachten dat wij hun ambities vertalen naar optimale oplossingen. De meest complexe opgaven kunnen wij realiseren, door grenzen te verleggen en onszelf voortdurend uit te dagen. Verantwoordelijk en innovatief. Daar gaan wij voor. Op die manier overtreffen wij de verwachtingen van de opdrachtgever en de partners in de bouwkolom.

Met het oog op morgen weten wij dat energie en ruimte schaarser worden. Duurzaamheid is daarom een integraal onderdeel van onze projecten. Daarnaast stellen gebruikers steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de gebouwen en de wegen die zij gebruiken. Slimme oplossingen zijn vereist.

Wij stellen onze specialistische kennis, kunde en ervaring beschikbaar voor de gewenste gebruikskwaliteit en waardebehoud voor wonen, werken en verblijven.

Spraakmakende voorbeelden

  • Wonen
  • Werken
  • Recreëren
  • Onderwijs
  • Zorg
  • Verkeer

In samenwerking met alle betrokken partijen leidt dit tot bijzondere, maar vooral ook kwaliteitsrijke gebieden om te wonen, werken, winkelen en recreëren.

Meer informatie